Тры складнікі, гадзіна часу і цудоўны дэсерт у выніку
Складнікі:
200 гр какосавай стружкі
3 яйкі
150 гр цукру (+ крыху ванільнага арамату або ванільнага цукру)
Прыгатаванне:
1. Змяшаць усе складнікі ў каструлі і награваць, працягваючы мяшаць, пакуль сумесь не стане гарачай (каля 50 градусаў) і больш аднароднай. Розніца перад награваннем і пасля выглядае прыкладна так:
2. Далей сумесь здымаем з агню і ўзбіваем міксерам цягам 5 хвілін. Потым прыкрываем і ставім у лядоўню на 30 хвілін.
3. Пасля 30 хвілін уключаем духоўку на 180 градусаў (ці на 160, калі духоўка з тэрмавентылятарам). Бляху засцілаем паперай для выпечкі. Дастаем сумесь з лядоўні і пры дапамозе лыжкі, відэльца ці рук (або ўсяго разам) на паперы фармуем шарыкі або пірамідкі (як каму падабаецца). З пададзеных складнікаў атрымліваецца цэлая бляха макарунаў.
4. Выпякаем 20 хвілін. Крыху астуджваем і гатова!
Какосавыя макаруны выдатна пасуюць да кавы ці гарбаты ў любой кампаніі і не пакідаюць раўнадушнымі ні хлопцаў, ні дзяўчат. Існуе, праўда, пэўная небяспека, звязаная з імі - можна не стрымацца і з'есці адразу ўсе.
No comments :
Post a Comment